Saturday, 22 December 2012

Penat

Sayang , 11 bulan lepas . Kita berjumpa . Bercinta .
Kalau boleh taknak renggang . Walaupun seminit .

Bila cinta makin hambar . Ianya bagai bunga .
Mulanya berputik indah , kembang mewangi
Lalu kuncup , layu dan gugur

Makin lama my rasa aby makin berubah
Mungkin aby bosan .
Ye , memang aby bosan dgn umy .
Aby sendiri yg mengaku .
Umy mintak maaf kalau umy tak dapat bahagiakan aby .

Umy dah cuba jadi Doremon yg selalu penuhi permintaan Nobita
Tapi umy tau aby tetap tak bahagia

Pernah sekali umy cakap dekat aby
"Nak my carikan gf lain untuk aby?"

Sebabnya , my dah sedar siapa diri umy dalam hidup aby .
Umy tak lagi dalam hati aby
Tak macam dulu dah

Umy sanggup lepaskan aby .
Asalkan aby bahagia .
Gamba kita banyak nak dijadikan pengubat rindu

New year ni aby berkeras jugak nak pergi Teluk Batik
Takpe lah kalau umy sambut new year sorang"
Janji aby happy . Twitter ade teman umy :'D

Any selalu bandingkan umy dengan dia .
Macam mana aby tak suka umy bandingkan aby dgn lelaki lain
Macam tu jugak umy

Aby selalu kata my lembab . My terasa , tapi my buat" gelak.
Takpe . My memang lembab punn . Hahaha :'D

Angan" umy nakbersama aby till Jannah .
Boleh kan ?

Besok family my nak pergi PD
Umy harap sangat aby ikut .

Love , Umy :')