Wednesday, 2 May 2012

Aku terpaksa


Sayangg .Pejam celik pejam celik .
3 bulan dah kita bersama kan ?
Saya happy sangat dapat kenal awak .
Awak sabar dengan perangai kite .

Kite sentap macam mane pon . 
Awak tetap pujuk .
Awak setia kan dengan kitaa ?
Kalau ada perempuan txt awak . 
Awak bgtau kite kann ? :')

2hari kite ulang alik PD .
Sikit pon tak letih .
Sikit pon tak jemuu .
Kite taknak pisah ngn awak .

Kite takot awak ade pengganti kite .
Kite takot awak dapat perempuan yg lagi better dari saye .
Saye tak dapat bayangkan sayangg .

Awak dah janji dengan kite kann ?
Takkan curangg ?
Kite pergy tak lame ,
3bulan jeaa .
Lagi pon ade balikk lahh .
Saye janji .
Tiap malam saye call awakk .

Kite nak dengar awak nyanyi untuk kitee .
Tengok mase type nie ponn .
Kite dah nanges dahh .
 Benci :'(

Dear Eman .
Kite janji , takde siape bole ganti awak dalam hati kite .
Even orang tuh lagi tiptop dari awakk .
Bg kitee , awak dah cukup sempurnaa .
Sangat sempurna k sayang ?
Kite takkan curangg .
Awak jage diri baik-II tauu ?

Kalau sakit , cepat-II makan ubatt .
Kalau keluaa , bawak moto elok-II .
Jangan cari pasal dengan orangg .

Mase awak bace nie .
Kite dah ade kt Jempol :'(
Tengah hadapi hidup baru :'(
Tengah ingat kan awak .
Baju awakk , Jadi peneman kite mase tidurr .

Awakk , janji tau ?
Tunggu kite balikkk .
Nanti kte fly same-II lagii . Hahaha :')

ZUL EMAN BIN RAMLAN .
I WILL MISS YOU SAYANG :')   
AND OFCOURSE I WILL MISS THIS MOMENT 
AND YOUR CHARMING SMILE :')






JAGE DIRI . ANJE SAYANG EBY . SANGAT :')