Friday, 3 February 2012

Aku tak macam dia




Itu aku , itu lah Eman . Kalau cuti , mane ade Eman . Di situ ade aku .
Kerapatan macam belangkas nie buat ramai orang tak puas hati , busuk hati macam nasi basi .
Sampai-kan Eman sendiri decide nak buat perkare tuh .
Eh please , jangan mimpilah Eby .

Sampai gado kite kan ? Fuhh , kelua lah kejap air mate niee .
Tapi nak buat cane . Kite dah janji nak kawen kann ? Haha .
Okay ngam . ILOVEYOU

Kau pernah nak hidop dengan kekasih aku .
Tapi itu dulu . Kau tak dapat die . Kau nak kacau hidop die pulak ?
Kemmon lah minah . Jangan huware macam orang hutan kene cukur bulu bole ?
Leave him alone . And take a note . LEAVE US ALONE .

Aku tuju-kan dekat sesiape yg suke menyemak dalam hidop bf aku nie .
Ade pulak yg semak call bf aku pagi-II bute apehal ? Mcb ! -,-'
Die mungkin jauh , tapi die tak pernah sorok ape-II dari aku .
Macam tuh jugak aku . Jauh di mata , dekat di hati .
Okay , itu amat memual-kan tekak haters . Haha .

Tak sudah dengan tuh , bekas kekasih aku turut menyemak-kan diri-nye dalam hidop aku balik .
WTF . Kau siape nak kutuk aku ?
Pegy mampos lah aku nak pakai macam mane pon . Yg penting aku beli pakai duet sendiri .
Tak macam kau . Nak bajet abam-II Seremban .
Pegy beli barang sekolah bawak jugak mak apak eh tuh .

Jangan cakap orang kalau diri sendiri tak sempurna mana pon .
Yeah aku tau aku tak macam orang lain .
Aku mengaku family aku tak kaye macam family kau .
Tapi kau takde hak nak judge aku .

Kau siape ? Insan biase jugak .
Kelebihan kau dekat barang keras kau atas bawah tuh .
Itu pon mak apak kau yg bagi duet. Then naty , kau mati . Pakai kapan jugak .
Tade nak bawak mati harte keras kau tuh .
Kau nak kate aku baru nak up ? Di persila-kan .
Aku langsung tak kesah . Sebab aku tau , dalam dunia nie .
Kau jea yg matang . Kan jantan ?

Aku takkan balas apa yg kau buat dekat aku . Aku cuma tunggu dan lihat ape Allah tuh akan balas dekat kau .
No more card credit , now paid by cash :)
Tak sabar nak tunggu saat tuh .
Credit : Mohd I**u*an S**fiq