Friday, 2 December 2011

Meroyan ke camne niy ?



Hai , hoi , hai , hoi . Assalamualaikum ;)
Numb plat kete nak mahal , pegy beli numb cepat .
Kalau ade luck , kongsi sikitt . Hhaha =='

Aku nak nyanyi niy untuk twins aku , sebab hary nih birthday diee . 
Ehem ehemm , test testt. Happy Birthday to youu ~, Hmm .
Tak best lagu org putihh . Tak berkatt ,
Meyh dengarr . Allah selamat kan kamuu , Allah selamat-kan kamuu
Allah selamat kan Zetty Zara , Allah selamat-kan kamuu , Hhaha
Clap clap sikitt . Hhehe

Okay twins , baca ini betul betul yeaa ?
Kite kenal dah lama . Rahsia kau rahsia aku , rahsia aku rahsia kau .
Semua kite kongsii , tapi pakwe tak kongsii .
Kennotkennot . We hev our own boyperend .
Naty aku dah keje , kau pon keje . Kite busy kan ?
Tapy janji , gaji naty jgn lupe kolling akuu . Aku setia tunggu . Hhhaha

Kalau ade rezeki , kite sambung belaja .
Ntah-2 kau tercampak kt Africa , aku tercampak dekat Korea .
Kan jauh tuhh ? Ishishh . Naty kalau kite balik Malaysia , mesty kite tak kenal da kan ?
Ye lahh , Africa tuh mcm mane pulakk . Mesty kau jadi lebih kurang org sane jea naty .
Aku pon mcm tuh jugakk , lebih kurang org Korea .
Haihh , susa lah macam nihh . 
Naty dekat Africa , jangan lupa aku tau ? Naty mlm-2 kite Skype lahh .
Takde lah aku terkejot dgn perubahan mendadak kau natyy . 
Hhahahaha , apo lah gilo .
Aku doa-kan kau hidop bahagia dgn kepeng kau si Zaim Afiq tuhhh .
Zaimmmm , jage twins aku leklokk .
Kau buat die nangesss , aku sekeh kauuu . Amarann nihh . :D
Okay twins ? Engat tau janji kite nak kahwin pelamin sebela-2 tuhh .
Jgn naty kau kawen dulu dkt Africa tuh sudaaa . Hhaha

Okay , tady tak celebrate mane ponnn . Lepak JJ jeaa . Dengan Zetty , Zaim and yg tak dapat di tinggal-kann . Pak Wan + Pak Mat + Pak Alii ! 
Sape dapat teka kau bijak pandaii . Hhihi .
Tayah main teka-2 , macam bangangg . Hhaha .
Sapo laiee , Wan Ahmad Fazri lahh ! Buah hatiiiiii ! 

Haa , pastu kite gy tgk ombak rinduu .
Sblom masok wayangg , pegy makann . Taktau knp , aku gelak mcm org gilaa .
Ambik laughing gas ? Nonono , niy sume salah Paklii !
Die yg ckp tunggang terbalikk . Aku tukang gelak jeaa .
Hmmpphh , takpe Pakli . Sy takkan berpaling dary awak . Sy akan tetap terminung di sinii . :D
Hhahahhaaha , okayy . iloveyou !

Pakli saya kuat tydo . Kau letak lah die kt mne-2 ponn .
Pasti bole tydo . Mase tengok ombak rindu pon die bole tydo kejap dekat bahuu kitee . Omeyy .
Hhaha , gedik lahaii . Lagiiii . Mase bawak moto pon bole tydo . Tuh yg sampai baring atas jalan hary tuhh . Kan awk kann ? Nasib baik tak terokk . Hee !

Pakli saya kuat makan . Dia makan 5 kali sehari .
Mula-2 die makan nasi ayam . Lepas tuh roti , lepas tuh popcorn , lepas tuh keropok . Lepas kelua wayang tuh makan roti lagi sekalii . Alaaaaaaa , roti yg dgn suppp tuhh . 
Ape ntah name diee , aku tak gety makanan barat nihh . Hihi

Entah kenape , aku rase gumbira gumbira dan gumbira kelua tadi .
Dah lame aku tak gelak banyak banyak banyak dgn bf sendiri .
Awakk , sy sayang awakk . Jangan tinggal sy tauu ? ILY PakLi