Wednesday, 21 December 2011

Goyang sikit kiri kanan



19/12/2011

Ehemmm . Shake your body down slow . Lalala . Your body look amazing when you dancing like that . Blahblahblah . 
Mood gembiraa . Marii , goyang goyang kiri kanan . Hiwhiw .
Firstly , alhamdulillah , mumy titew dah koa ospital .
Malam tuh titew tydo ngn die . Harhar , omey angat .

Mumy da koa ospital , dah duduk rumaaa .
Pastuuu , aku gy lepak rumah twins . Hiwhiw , aku tau ade yg dengki ngn aku .
Tutup mulut aje lah , jangan mulut busuk sangat , naty mumy sakit lagi terok .
Lepak sampai kol 12 . Sejok bukan main .
Dapat lepak ngn Pakli . Phewwww ~

Rindu dekat die bukan main . Bukan main main keyh ?
Ini serious . Lepak-2, burak-2 . Seperti biasaaa .
Dia cari port nak tydo . Awak nie bengong tak sudahh -__-
Gilo . Harhar .

20/12/2011 :

Kerja kerja && teros kerja seperti biasa .
Dan seperti biasa , kalau balik malam . Abe Fazri amekk kite . Harhar
Mase sampai ruma , tengok sedare mare sepupu sepapat sume ado .
Pastu Pakli cepat-2  mintak helmet nak balik .
Dengan muka cuak die , die berkata : Cepat lah kg abang koa :

Huahahaha . Ini gara-2 masa dating hary tuh abang aku koa dan berkata dengan lantang nya : Eyna ! Masok !
Aku pon pelik , before nh takde lak die mara-2 .
Setelah di selidik , dan menyoal siasat kaka ipar aku .
Die kate , mase balang mara kau tady , die tutup pintu pastu die gelak-2 .
Cehh , sabar jea lahh .

Okay , yg tuh tarikh bila ntahh . Seperti-nya aku dah lari tarikh . Harhar .
Hmphh , malam tadi aku kene penyakit gatal-2 .
Habis satu badan aku gatal-2 . Bengkak-2 .
Pakli kate kena ludah hantu . Walawehhh . Ade orang pulak kate sembur pontianak .
Haa , kau jangan main gila dengan name tuh semuaaa .

Lepas sapu ubat , bangun pagi nh . Aku seperti nya rasa nak berjalan kaki ayam satu kampung .
Harhar . Tadaaa ! No more gatal-2 . Alhamdulillah .
Harap-2 ah mase kj kg die tak naik balik .

Aku sayang kau , terima kasih WanAhmadFazri .
Takde orang lain dahhh . Aku setia dengan kau nih !
Kalau kau buat hal , aku tatau nak cakap apo dah .
Lagu at blog nie untuk awak . Hiwhiw . Kbai , ILOVEYOU