Monday, 26 December 2011

Goreng pisang



Kenape goreng pisang ? Entah lah . Tak dapat di kesan kenape goreng pisangg .
Harhar . Kenape letak gambar nie ? Entah lahh . Mungkin sebab bukan gambar lain .
Ohh , bukan . Tuh lah aku dengan PakLi mase duduk America Latin 2 hari semalam .

Hai , saye ade abang . 25hb tadi die dah bertunang . Atlastt ! Hiwhiw .
Bertemakan warna gold , hantaran hampir 99.99% handmade okayy .
Kaka && kaka ipar saye yg buat sendiri .
Dan mase nak pergy tadi , saye bangun lambat . Baju tak gosok , kain kebaya hilang . Charger fone menyorok dalam peti besi . Perot lapar mintak simpati .
Itu semuaaa , arghhhhh ! Buat aku rasa na maki kauuu !
Dan lepas tuh , pegy lantak dengan kauuu lah gile !
#ditujukan kepada seseorang yg sy benci :)

Hai , saye Eyna . Dan saye ade BF name PakLi . Die suke marah saye . 
Sebab saye selalu buat die marah . Harhar . Walau-pun begitu , die tetap sabar dengan saye .
Setelah ber-abad tak dating dengan die , cuti yg ade aku manfaat-kan dengan sebijak-bijak nye untuk kua ngn die .
Tak siasia mak aku beranak kan aku. Harhar .

Dari pukul 5 ptg sampai 11.30 malam datinggg .
Lepak , makan dekat Juaraa sudah tentuuu ! Makanan utama :
Abangg , nak mee goreng basah , taknak sayur , taknak udang , nak ayam jeaaa .
Dah pasti waiter tuh aneh dengan aku .
Lepastuh , lepak lagi . Kalau korang nak sejuk , aku cadang-kan korang pegy makan kt situu .
Tak pon lepak jea tepi-2 jalan tuhh .
COMFIRM sejukkk . Macam kt Genting . Aku serious niee . .___.

PakLi , saye happy hary nie ! Tolong amek engatan yeah ?
Engat ape kite dah janji tadi . And please remember tarikh hary nh .
Sangat bermakna tau ? Saya sayang awak and FULLSTOP .
Takde jantan lain dah melain-kan awak . Wakil rakyat