Wednesday, 23 November 2011

SIAL KAU





ASSALAMUALAIKUM HATERS !

AMARAN KERAS :
IBU MENGANDUNG DAN KANAK KANAK BAWAH 12 TAHUN DI LARANG BACA KERANA MEMPUNYAI UNSUR UNSUR CACI MAKI YG DASYAT (Y)

Hari ini , bosannnn . Bangun pada pukul 1 ptg . Okay , itu tabiat yg tidak baik
Aku bosan bosan bosann . Bak pakwe satu ? Aku nak moto besar .
Taknak cepai , cepai bawak badi kepada aku .
Lagi-2 , *CN 16*2 . BADI !

Aku nak tidur dah tadi , tiba tiba twins text . Suruh tgk status si duda gila talak .
Aku nak connect Internet tak bolee . Sial lah , kau line . Same sial macam dia !
Aku onl jeaaa . Whoaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Gilaaaa ! HATERS MAKE ME FAMOUS .
ThankYou , Nahhhh ! Senyum lebar , jari tengah untuk kauu !

Kebabian apakah ini ? Semua isi blog aku di copy tanpa segan silu , muka tembok !
Lalu di paste kan ke laman mukabuku milik beliau .
Sungguh kesialan kataku sambil menggaruk hidung ku yg comel lagi bersubang ini .

Apa masalah beliau ? Tak dapat di kesan .
Marah mungkin , kerana aku meninggal-kan beliau .
Atau lebih tepat sekali , kerana telah di main-kan oleh aku .

Kau nak tau kenapa aku tak update pasal kau tiap hari dekat blog sebagaimana Kebab dulu ?
Sebab nyaa , aku tak sayang kau macam mana aku sayang Kebab .
Ini lagi satu sial . Ape pasal line nie nak putus-2 dari tadi .
Kegampangan betul . Aku tau lah aku tak baya lagi .
Kau tunggu jea lah gaji nanti aku g lah baya bahalol !

Okay , sambung ceritaaaa . Haa , kau si kaki sailang .
Kau nak baung kan aku di laman mukabuku kau ?
Nampak mata aku yg rabun lagi comel nie ?
Lagi juling yg di buat buatt ? Ini makna nyaaa . Aku sebesar kuman dan zarah pon tak kesah apa kau nak buatt . Nak copy lagi isi blog aku nh ke dinding kau ?
Sila-kan . Sebab ini semua pasal kau .

Kau datang semak-2 dalam hidop aku lepas aku break dengan Kebab .
Dah tentu lah aku layan jea kauu .
Patut lah masa aku tanya pasal kau dekat kawan akuu , kawan aku kata jangan .
Sebab mulut kau longkang !
Aku tak percayaa , sekali dah couplee .
Pheww , cerita kau . Okay , kau jea yg kaya . Yg baik serta bagus .

Aku tak nafikan tuh semuaa , kau baik .
Tapi tolong ? Be more mature please ?
Aku rimas dengan kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

Kau nak kata aku terhegeh hegeh dekat SF ?
Puihhh ! Memang aku nak dia . Aku sayang dia lebih dari aku sayang kau .
So ? Anything yg kau tak puas hati brado ?
Kau nak mara apahal ? Kau ngn aku ikatan pon takdo .
Kalau kita still couple ponn . Pegi lah mampos .

Haha, kau nak pass aku dekat kawan kau ? Kawan kau pon ado otak lah .
Takde dorang nak sailang sailang nh der .
Ada otakk , pikir . Jangan buang , guna-kan .

Ada otak belajar . Nh eja pon tunggang terbalik macam koling .
Lagi nak baung-2 kan akuuuu ? Puihhhhhhhh ! 
Kau engat aku tak tau ceritaaa ? Pasal kau jaja cerita kawan aku ?
Kau watlek jea tambhii . Jangan gelabah macam tambhi hilang lembu please ?

Lagi nak ungkit pasal barang yg kau beli-kan aku ?
Puihhhhhhh ~ Nah kahak sikit ! Fone yg kau pinjam kan aku ? Haha .
Kau yg baik hatii nak bg pinjammm .Aku pon amik jea lahh .
Bak kata orang bijak pandai . Rezeki jangan di tolak .
Orang bodoh jea pegang prinsip , lepas break kalau aku tak dapat die balik . Aku nak baung diaaa .
Macam kau lahh . Haha .

Then kau nak kata aku nangis sebab perkara babi itu ?
Setitik air mata aku pon tak keluaa ,
Yg kelua hanya lah caci maki aku untuk kau . Babi lagi sekali .

Haa , kat kau si stalker . Terima kasih kerana menjadi spy tak berbayar untuk si gilo tuh .
Sanggup kau baca older-2 post aku ehh ? Bangga kejapp . Tak sangka aku . Sungguh .
Lagi tuhh , sanggup kau mencari fb si SF ,
Serta merepot kepada si keparat tuh kenderaan apa yg dia naik bagai .
Apesal kau tak carik jea jenama spender yg buahhati aku pakai ?
Bgtau si badigol tuhh . Kankann ?

Watlek , jari tengah untuk kau ! KESIALAN !

Aku tak mention nama siapasiapa dalam blog niee melainkan bekas KS iaitu si Kebab senget && prince charming aku , SF . Hihi .
Yg tak di mention tuhhh .
Kau nak terasaaa ? GODAI LAH KOLING !