Thursday, 10 November 2011

Ready to Mingle Bebeh !



Hi and Hello peeps . :')

I'M SINGLE AND READY TO MINGLE !

Yeah , I'm SINGLE . 

Itu yang ter-bagus && ter-baik untuk kau Chinchan ,
Aku kan terok . Fuhh .
Malam annyversery kite kan aku tak wish .
Ape kau cakap ? Layan kau macam anjing ?
Haa , ye lah tohh . Aku nh pon memang suka buat orang macam toh .
Kau jea tak tahuu . Sebab toh kau couple dengan aku kann ? =='

Kau tanye akuu , sayang kau tak ?
Tipu kalau aku cakap aku tak sayang .
Aku admit , aku sayang kau .
Tapi , aku da cakap . Aku tak dapat sayang kau macam mana aku sayang (K)

Aku takot nak sayang orang gile babih macam aku sayang mangkok toh .
Lastly , ape jadi dekat kita-orang ?
Kau bole nilai-kan sendiri lah brado .

Kau nak cakap aku taksub Kebab ? Godie .
Orang nak kutuk aku ? Pegy mampos . 

Aku tak kesah toh semua lagi dah . 
Tapi satu jea aku nak pesan kt kau Chan .
Aku tak pernah menyesal couple dengan kau .
Kau baik , tapi kau sengal =='

Aku taknak kite musuh , aku tak suka bermusuh .
Dan tak suka carik musuhh .
Musuh jea suka carik akuu . Hiwhiww ;)

Hmm , lastly .
Thanks for every-thing .
Muhd Izzuan Shafiq . </3