Thursday, 3 November 2011

Malam Aspresiasi

Assalamulaikum , yaw peeps .
Hi && Hello . Macam agak lame tak update belog .

Taktau nak cito apo .
Aku rase maseh tak terlambat nak ucap-kan tahniah dekat n9 sebab menang pialo malaysia .
Nogori den toh . Den anak jati n9 , sumpah :)
Den tak tipu do , tipu pon dapek apo. 
FULLSTOP .

Here we go , nak cite memori bersama kawan kawan .
Mase aku type nh pon raso nak nanges haa . Fuhh , watlekk .
Malam tady SMK Seri Ampangan ade buat Malam Aspresiasi dekat Auditorium RTM . 

Hmm , seminggu sebelom benda toh berlangsung , budak class dah pening kepale nak pakai ape . 
Tak termasok aku k . Hihi . So malam tadii . Masing masing kacak bergaya cantik menawan dengan style masing-2 .
Tapi yg tak best , dalam auditorium tak dapat duduk same-2 .
Lelaki perempuan asingg . Sumpah sedihh . :/

Hmm  before balikk . Sempat snap snap lagii .
Kenangann , nanty aku nak tunjuk kat anak cucu akuu .
Yg omak eyh nh ado kawan vouge vouge . Jangan main gilo . Hhaha .


Afiqah Amani , bestie  
Mulut paling puaka . Hihi 


Amirul Arif , bestie 
Kau kacak semalam , serious 


Nur Fakhirah , kau pakai shawl satin toh comel 
Halida , macam biasa . Tetap meletop .
Syammin Balqis , omey lah awak .
Athirah Syaza , hot kau nok .


 Hanif , orang bole gelak kalau dengar die gelak .


 Huzaifah , since die single . Berator awek nak ngorat die .


 Bestie 
Yg pakai cap macam Travie McCoy toh Ahmad Bukhairi 


 Hanif , Irfan , Asyraf . 
Muke Asyraf macam Bront Palarae kan ? 


Us , The Awesome of 5 Tanjung SMK Seri Ampangan


Wei korangg . Aku sayang korang doe . Kite rapat macam family kan ? Macam couple pon ade . Kalau sorang ade masalah . Satu class tolong settle-kan . Kalau sorang sedeh , satu class tolong happy-kan . 2 tahun kite bersama kan ? Macam macam ragam ade . Fuhh , macam tak percaya . Lagi beberapa hari jea kita nak bersama . Lepas toh SPM . Lepas toh tamat sekolah , mane ade jumpe hari hari dahh :'( Tapi janji dengan aku , yang persahabatan kite takkan tamat yeah ? ILOVEYOU Friends , I means True Friends .