Friday, 25 November 2011

K , aku pantang .



Hi , saya nak jadi model mcm tuh .
Tp tak kesampaian sebab takde org offer sy jd model .
Kbai .

K  aku pantang . Aku tau semua pantang kalau nie terjadi .
Aku pantang di tipu . Dan menipuu .
Aku tak pernah menipu , aku cuma membohong .
Pheww  menipu lah tuh kalau aku pantang menipu .
Dan pasti nya , korang pantang dengan aku sebab aku tipu korang .
K , ayat menjadi semakin keling .
Abai-kan ape aku cakap tadi .

Senang cerita lah kann , apekate kau teros terang aje dgn aku .
Aku sikit pon tak kesaaa. Dr kau tipu aku mcm niee
Tolong , lepas nie jangan ade mulut shibbai yg kate kat aku yg aku cemburu .
Kalau kau nak kena kahak . Sila-kan .

Kau tipu aku , aku tipu kau .
Kau tipu orang sekeliling kau .
Kau kate kau jual numb die . Kau taknak die .
Kau kate die kurus keding , pinggang kecik macam biskut keringg .
Harap tetek jea besar . Tuh pon sebab pakai push-up .
Tolong jangan nafi-kan lagi .
Masa kite lepak malam tadi , aku tak mabuk .

Tp , dekat fone kau wallpaper gamba die .
Naik loya tekak kau tgk gmba die tau ?
Memual-kan . Aku pon hairan tgk die .
Kejap block aku  pastu unblock , pastu block balik .
K , die takde keje .

Tuh bukan point dekat sini .
Aku dah jauh tersimpang dari tajuk utama .
Haa , aku pantang tahuuuuu ?
Dekat wall die , bukan main lagi kau ber-baby-2 dengan die .
Macam babi kau tahuuu ?
Jangan tanye dekat mane aku tengok , walau-pon die da block aku .
Well , aku bole tgk kalau aku rase nak tengok . Aku pro . Hhaha

Kau tipu aku ehh ? Aku tumbuk kau naty . Kau tau lahh
Aku tau tangan aku comel , tp tolong jgn nafi-kan kekuatan penumbuk aku .
Kau nak kau jujur jeaa . Tak susah ponnn.
Pape txt aku , aku tunggu .
Tp jangan datang rumahh  . Aku malas nak amik-kan air kosong untuk kau .

Btw  besok aku nak pegy rumah pakwe lame aku .
Abang die kawen  pastu nanti aku pon nak kawen sekali .
Tp die pakai baju warne purple , aku pakai kebaya biru .
Takde kena mengena langsung . Tolong jangan marah aku .
Dia dah single , begitu juga aku .
Die single sebab awek die curang .

Kbai