Monday, 28 November 2011

Weii




Tajok post dengan entry takde kene mengena .
Aku taktau kenape . Aku cuma takde idea .
Abai-kan pasal tajok , ambil kesa pasal entry .

Tahun baru dalam Islam . Maal Hijrah , Awal Muharram . Kan kan ?
Bermula-lah tahun baruu . Phew , hidup pon mesty nak baruu .
Ehemm , saya dah mula-kan hidop baru malam tady .
Lagu dekat blog pon baru . Menggoda tak lagu nih ? Angguk cepatt . Hhhaha

27/11/2011 --> Tarikh dasyat nihh . Tarikh couple aku same dengan twins aku .
Kau ado ? Kalau takdo , dok diam-diamm .

Actually kite-orang dah lame kenal .
Err , kenal eh ? Entah lah , tak pasti . Aku kenal hanya pada nama .
PakLi . Tuan die , tak pernah jumpe . Kalau jumpe pon .
Aku bukan kenal die . So , anggap jea lah tak pernah jumpe . Hhhaha

Pastu mase aku takde keje . Aku add lah kawan-2 ex akuu .
Add lah die sekali . Dah app tuhh . Tak pernah tego ponn .
Berlagak sombong betol awok kan ?

Aku dgn ex aku pon tak lamee . Then aku single .
Fuiyoo ! Hidop single macam bangang raso ehh . Bosan tahap babihhh . Hhhaha
Then ado lah satu malam tuhh . Die buat status . Aku pon dengan selamber wan-o kau , pergy komennn .
Haha , Dah komen-2 tuhh . Die IM akuu .
Itu makan die ! See , die yg gedik . Aku takk .
Salah-kan die! Hhaaha . Die mintak numb aku taknak bg . Aku jual mahal nihh .
Dengan ayat biasa aku dengan lelaki mintak numb :
Bg sini numb you , naty I txt . Hhhaha

Pastu die pon bagii . Aku bajet besok tuh kea baru nak txt .
Tp kann , kol 3 pagi die dah call aku .
Haiyoooo , mane die dpt numb aku nihh .
K , sabar . Die kacau aku mase tydo . Pantang betol keturunan aku org kacau aku tydo nihh .
Taktau ? Tipu , kan aku dah bgtau td . Hhhaha

Besok txt , blah blah blah blah blahhhh .
Pastu koa datingg . Alaa , da cite lah kt post before nihh . Hhaha .
Bace sendiri lahh awok-2 sekaliannn .

PakLi sygg , awok jangan ler risauu . Awok macam mane ponn .
Sy terima awok seade-nyee . Tak kesah lah , mat moto ke tak berduet kee .
Kesa pulak saye ? Hihi . ILOVEYOU .
Awok faham saye , saye faham awok . Okay ngam 

Tapi yg nak di garap-kan di sinii 
Nur Amalina in relationship dengan Wan Ahmad Fazri .
Kau sailang die , aku bunuh kau .
Ugutan bunuh nihh ! Hhaha .

l
l
l
v




First date , kbai . Hhhaha
Ade banyak lagi photo . Tp dekat fone die . Aku tak amekk . Hihi 
So , photo nih jea lah yg aku jadi-kan DP segala bagaii . Hhhaha
Photo nih jugak lah yg buat ex aku berbulu satu badann . Hhhaha . Peace (Y)

Perasan tak perenggan last aku banyak gelak ? Haty riang mungkin . Hhaha .

Err . Awok , saye sayang awok . Kbai lagi sekali