Sunday, 16 October 2011

#NVM





Assalamualaikum :')


First of all . Entry nh pasal Aqil , bukan laki aku *shinchan


Again , again && again . Kite gaduh pasal benda yg samaa .
Pasal tak percaya antara satu sama lain .
Aku dah penat dyk . Penat sangat .
Aku taktau nak buat ape dahh .

Aku terasa dengan kau dyk .
Aku post link blog aku kat wall kau .
Tp kau delete . Entah kau baca , entah takk .
Kan syg ?

Aku admit , salah aku .
Aku salah faham . Tp kau tetap fikir aku ade adyk lain !
Kau nak tau knp aku larikan diri dari kau ?
Lepas kau ade gf . Aku tau gf kau lagi penting . Kann ?

Aku taknak naty gf kau pk aku nak rampas kau dari die .
Aku tau kau sayang kat diee .
Kau jage haty diee . Sampai semua yg aku post dekat wall kau .
Kau delete .Tp takpe syg .
Demi kebahagiaan kau . Aku bia kan je lahh .

Aku still engat janji kau dekat akuu .
Sampai sekarang aku engat weii !
Hmm , maybe kau da lupe kan ?
Sebab toh kau jd mcm toh .

Now , aku just nak kau tahu .
Aku rindu kau sangat weii . But kau da jd BF org .
Aku taknak kacau kau dgn die .
Tak bole txt mcm dulu .
Kau faham kan syg ? Takpe , kau jage diri baik-2 .

  IMY badly , Muhammad Aqil :'(