Wednesday, 12 October 2011

Kawan && Musuh , Orang Yg Sama




Sebelom ape ape , aku nak bagi salam dulu . Sebab nanty bole dapat pahala lebih . Hihi
Nah : Assalamulaikum , jawab tahuuu ?
K , dah .

Okay sayanggg , aku dah bace blog kau beberape minggu lepas . Baru sekarang aku nak luah-kan ape yg ade dalam hati aku nie . Untuk kau engat , untuk kau faham && untuk kau mengerti . Knp baru sekarang aku nak luah-kan ? Itu aku punye suke .

Mungkin bagi orang dan bagi kau juga , benda nie dah lapok . Dah basi , kalau bau pon bole muntah sampai masok ICU . Tp bg aku tak . Tak langsung . Aku macam rase , baru semalam aku dengan die bersama . Fuhh . Dan kau datang tanpa segan dan silu , ambil dia dary aku ,

Yeah ,macam yang dia cakap , couple budak sch jea pon , tayah nak setia . Yeaa , aku engat toh . And aku tak pernah menyesal untuk bersama dia walau sekejap . Kau dengan die sekarang dah bahagia , sebulan lebih . Tp sampai sekarang , kenangan pahit yang kau bagi dekat aku . Susah sangat nak telan , tersekat dekat tekak aku nie . Kau bukan tau , sebab kau telan madu , aku telan racun serangga yang dah tamat tempoh toh . Tau ?

Aku memang susah nak maaf kan orang , lagi lagi lepas ape yang kau bagi . Hadiah yang terlalu 'bernilai' hingga aku engat sampai saat nie . Kau cuba nak buat aku maaf-kan kau . Dengan sandiwara , kata kata manis kau sayang . Kau buat aku keluar air mata aku yang masin nie . Kau engat lagi rupa nya kenangan masa kita hingusan dulu ? Cuma kau tak engat && tak sedar betapa bernilai-nya persahabatan . Lagi bernilai dari rumah banglo dekat Los Angeles sane toh .

Kau cuma mampu cakap , dua dua aku sayang . Sampai taktau nak pilih mana satu . Tapi kalau aku , aku akan pilih kawan dari lelaki . Yeahh , sebab kawan ada-lah segala-nya selepas keluarga . Bagi aku lah . Bagi kau plak . Tayah cakap lah kan . Kau sendiri boleh fikir mana satu jenis kau nie . Parasit atau pon pelesit . -,-

Aku cuma mampu cakap , aku bole maaf-kan kau .Tapi taktau bila akan terbuka nya pintu hati aku nie . Esok lusa tulat . Tahun depan . Atau tak terbuka langsung mungkin . Sebab aku dah kunci pintu hati aku untuk maaf-kan kau . Sejak kau ambil dia . Dan berita buruk-nya , kunci pintu hati aku toh . Aku dah buang , Entah kat lombong mana . Aku pon taktau .

Toh jea aku nak cakap , terima kasih kawan untuk hadiah yang kau bagi dekat aku toh . Satu jea aku mintak . hope kau bole jage dia baik baik . Aku happy kalau kawan kawan aku happy . Get that ? Thanks , kbai .