Wednesday, 5 October 2011

I Don't Give You A #Shit !



Haihh ! I didn't do any shit okay ?

Yaw assalamualaikum !

Asal update blog jea mesty nak maki hamun orang kann ? But today ! Today ! Ade 2 benda jadi ! Sakit hati && senang hati . Hihi . Nh nak luah-kan nh ! Dengan hati yang terluka serta riangg , #amboi,lainmacam .

Td gaduh dengan Chinchan ! Fvck Fvck Fvck ! Kalau die depan aku , aku dah sepak-2 muke die ! Fuhh ! B , perangai kau . Same jea mcm 'die' . Janji kau ta bole pakai . Kau tayah jupe aku lagi dahhh , tauu ? Pegy jupe perempuan toh ! Pegy IM diee ! Pegy sanee ! Pegy lahhhhhh ! Shi* ! Tak sengke kau mcm toh doe . Sial lah . Kau call aku ? Engat aku nak angkat ? Fuhh , memang tak lahh . 

Jangan bg alasan nak tgk sejauh mane aku syg kau . Alasan th sume da basi ! Read my lips ! BASI lah derrr ! Bg lah alasan bole pakai sikittt . -,-  Post lah kat wall byk mane ponnn . Takde makne aku nak balas . Aku buat kite COMPLICATED , then HIDE relationship kite . Aku bukan nak break . Just give me some space and time to accept all this stupid crappy things !  

Get that boy ? If nak fone and barang kau balik , bgtau . Naty aku bg balik . Okay ? Da lah , kbai .

.....................................

Dah dahh , maleh nak cite pasal benda yang menyakit-kan hati tohh . HAHA . Nak tau takk ? Saye ade adyk baruu ! Amboiii ! Hihi :*



♥ Name die kannn : Muhammad Aqil , tigabelas , sch dekat Sheikh Ahmad . Aku kenal die dekat fb . Mule-2 toh rapat pasal tarikh game bola dekat stadiumm . Die sala tarikhh . Boo ! :D

Pastu rapattt , pastu IM . Pastu txting , pastu tett ! Die mcm OMEY ANGAT doe . Hihi . Hary nh tarikh aku amek die jadi adyk akuu . 5Okt2011 . Yg lainn , shaddap okayy !  Adyk-2 ! Janji yeah ? Jangan ade kaka lainn ? Syg kau ! Tett ! ;)

♥ Adyk Aqil , thanks yeahh ? Denga cite akaa . Hihi . Naty kite hang-out same yeah ? Tp taktau bilee , alaa . Takpo , ruma kite bukan jauh banaaa . Naty jupe lahh . Haha . :*

Okeng lahh , nak citer toh jeaaa . Hihi
Klah , boiii !