Thursday, 20 October 2011

HELL-O


Yaw assalamulaikumm !
Like HOLOO! 
Hihi , ade macam ftnfzl tak ?
Err , canie ke eje namee die ? Macam salah jeaaa .
-,-

Yaw peeps , macam dah lame jea tak update belog kann ? Malas dol aku . Takdo idea .
Semua pemikiran dan idea dah di sumbang-kan ke atas kertas .
Yeah , means . Exam paper . Aku ade gerak gempur .
Last exam before SPM . Whatt ?
SPM ? Hell-o . Malas nak studyyyyyyy ! Booo ~

Takot SPM ! Tak sediaaa ! Tp tak sabar nak habis sch !
Tp taknak pisah dengan kaum kerabat suku kaum aku tohhhhh ! Tp malas nak gy sch !
Bapak ah keling ayat aku . Booooo ~ sekali lagi dekat diri sendiri -,-

Nak tau takkk ? Aku target SPM aku naty 4A . Kau ado ? Takdo kan ? So shaddap :D
Hmm , kalau dapat 4A bole jadi ape ehh ?
Mase aku kecik-2 , hingus-2 , biol-2 duluuu . Aku nak jadi polis ! Bhaha .
Nh semua pengaruh gerak khas ! Tak pon totally spies . -,-

Lepas tohh , aku kekal kan citacita aku toh sampai darjah 6 . Wa tetap dengan pendirian wa !
Pendirian wa yang nak banteras penjenayah && tangkap penjenayah paling dikehendaki !
Bhahaha ! Bongok jeaaa -,-

Pastuu , masok sch menengahh . Wa gedik sikittt . Ehh , gedik en ?
Mane bole pakai wa lu . Toh systo bole lahh . K , sombong citooooo !
Masok sch menengahh , I jd gedik sikittt . I toka citacita I .

I nak jadi stewardess ! I nak pecah-kan rekod kat kampung I . Bia satu kampung terkejot tgk I naty .
Haha . Biolbiol kau nh Eynaa . -,-
Sampai sekarang aku nak jd stewardess . Tinggi cukup , semua cukuppp !
Tp , wa . Ehh . Tp I rabunnn ! Power mate I kann , sebelah 1000 , sebelah 500++
You ado ? I tau you takdo :D

Tp , kaka I hasot I . Die suro I masok law . Die kate freshie lawyer gaji 2000++
Naty die cari lah lubang untuk I . Lubang kj okayy ? You all pk lainnn .
I korek mate you all . Hhaha , bungko -,-
Haa , I mate duitan sikitt . So , I macammm -___-
Hell-o . Mane satu nak pilih ?

Pastuuu , I suka tengok gadis cantik ambek gambaaa .
Means , model lha der . -,- Nak jugakkk ! Hhaha .
Muke cm perempuan gile hilang lakiii , lagi nak jd model ! Booooooooooooo ~
Nampak takkkk ? Ketamak-kan aku di situuu ? Semua aku nak jadii .
Tp kann ? Eynaaa , kau sedar tak yang kau belaja pon takkk .

Kojo nak market jo . Bapak ahhh ! Kalau kau still macam nh .
Makne nyeee , kau kelua rumaaa . Jalan sikit 1km , kau jumpa Giant .
Mintak kj situu , itupon kalau Giant nak kat kauu . Haha -,-

Okayy , aku nak bebel toh jeaaaa . Mesty korang raseee . Hell-o budak nh . Hihi .
ILY peeps ! Kbai !