Thursday, 13 October 2011

Adykk , aku sorry tau ? :')



Assalamualaikum 

Omey jea kan gamba toh ? Hmm , best kan bila ada adyk ? Aku anak last . Takde adyk . 
Bosan doe . Tp aku taknak ada adyk betol . Naty semua kena kongsi . Macam haremmm . -,-
Duluu , aku ramai adyk angkat . Bersepah sepahh . Sampai satu pon tak terjaga .
Jenis apa kau nak ? Pengkid ? Lesbian ? Lelaki ? Perempuan . Semua adaa . Pondan jea belom jumpa . Harhar . -,-

Tapi toh semua duluu , start 05/10/2011 . Aku cuma ada seorang adyk . Muhammad Aqil . 
He's my only little boy . Siapa kacau dia . Aku lempang orang toh . Bhaha . 
Kenal pon dekat FB . :)
Die comel . Aku suka tgk dia . #walaupon tak penah jupa . Hihi
Tp lately , kite-orang selalu gado . 

Kaka mintak maaf dykk , sebab kaka takde mase da untuk kau .
Busy study , bukan nya saja-2 taknak texting .
Sampai lah tady , kau macam mintak putus dary kaka ,

Kau kate kaka tak sayang kau dahh .
Kau kate kau kecewa dengan cara kaka .
Kau kate kaka dah hancur-kan mood kau .
Kau kate lepas nie kite tayah texting lagi dah .

Fuhh , dah berjuta kali kaka cakap , kaka sayang-kan kau . 
It's okay kalau kau nak ade kaka lain yang bole jage kau dykk .
Yg sentiasa ada masa dengan kau .
Yg sentiasa happy-kan kau .
Yg sentiasa bole jaga kau .
Yg sentiasa bole jumpa kau .

Aku tak macam toh kan dykk ? Toh pasal kau mara aku gile-2 tady . 
Dykk , sumpah aka cakap .
Aka tak pernah nanges pasal adyk-2 aka tau ?

Thanks sebab kau buat kaka macam nie .
Ape pon keputusan kau . Kaka terima .

#ILY , Aqil