Friday, 16 September 2011

S U P E R B !

Yaw assalamualaikum and salam 1 Malaysia readers !

Actually nak update cerita nie semalam . Tapi di sebabkan kemengantuk-kan yang tak dapat di bendung lagi . akhir-nya aku tewas dengan penggilan oleh bebear busuk-ku . HAHA . Kfine . Cerita-nya beginiii :

Semalam , 14Sept2011 , adalah hari hari jamuan raya , Semua murid pakai baju raya . Aku pon apa lagy , bergaya sakan , kalah semua cikgu . Hihi . Then jamuan toh ade gabungan dengan sambutan 1 Malaysia #rasenya , di SMK Seri Ampangan , Seremban . Thenn , pihak sch telah memanggil NegeriFM seta artis jemputann . NegeriFM jeaa ? Aku bangga lah jugak RTM toh nak datang sch aku . Siap masok berita lagy . HAHA , sch kau ado ? :D

And tak sangka , pihak radio toh sanggup pakai uniform sch . Dah lah toh ! Abg DJ ! Shah Muhammad , sumpah comel don ! Fuhhh ! Jyeaahh ! Actually taktau pon sape artis nyaaa . Program dah start , sampai ke kemuncak nya , artis pon kelua . Guess who ? Aremeer SOFAZ ! Walawehhh ! Aku dah macam orang gila . #sikitjea .

Time toh aku dah bising dah , heboh nak ambik gmba dgn die . Sekali time die nyanyi lagu Dan Bila Esok , die tanye sape volunteer nak nyanyi  . Buda class semua tunjuk aku . Guess what ? Heee !

Die datang dok sebela aku poitttttt ! Nyanyi dengan diee ! Pudui aku mase tohh ! Tangan menggigil , mulut terkedu . Ntah ape aku nyanyi mase toh pon aku tak-tauuu . Mesty tak caye kannn ? Haa , nah ! Bukti ;)







Tamao jelous ! Hihi , okay fine . Sumpah kawan ! Kau-orang terhebad ! Terima kasih kerana menunai-kan hajat aku yang gedik nh xD

Dengan kegedikan yang tersimpan sekian lama nh , aku telah mengeluarkan nya semalam dengan habis-habisan . Hihi , bile program habis , aku pery dekat brado DJ , ambik gamba dengan die pulak . Cer tengok ? Comel tak dieee ?




Comel kann ? Hihi , lepas toh . masok class . Makannn !

Budak class dapat kepsi snack plate sorang satuu . Thanks dekat Ahmad Bukhairi sebab sanggup pergy order and amek kepsi toh awal-2 pagi . Desert : Chocolate ingredients + blueberry chessecake . #macamniekeeja ?  HAHA . ==' Desert di sponsor sepenoh nya oleh Bieber Malaysia : Muhd Husaini . Hihi , Serious dress up die macam Bieber , hansome lak toh , untung Eijaa ! Kfine , lari topik -,-

Masa makan , aku di buli terok oleh kawan kawan sekelas . Kek tohh , dorang mencalitkan nya ke muka akuu . Actually toh Bukh yang start ! Choii ! Then perang pon bermulaaa ! Yeahhh ! 

Lepas dah kenyanggg , photoshoot bermula . Nasib baik dekat class ade 2 orang photographer . Senang kite-orang yang gila camera nh bergambarr . Hihi . Then , pergy jalan satu sch . Satu class pergy round satu schh . Huru hara jadi nyaaa ! 

Macam tak percayaa , masa berlalu dengan pantas . Saat yang indah toh berlalu begitu sahajaa . Rindu lahhh ! Cehh ! Aku plakkk . -,-

Nh antara pic kami yang sengal nak mampos #malahui 

Anip memang suka bajet HOT :D


bestie 

Aku gedik kann ? Hihi 



Masing-2 punye posing pulakkk ? -,-

They're my boy-friend 

Lastly ! That's us !
Batch 5 Tanjung 2011 

Actually ade banyak lagi lahh . Tapi dekat Bukh , die tak masok-kan  lagiii ! Ciss !
Takpo , aku tunggu jea nh . Hihi .
Okay lahh , nak kongsi toh jea dengan kau-oranggg !
If sudi , datang lagi yeahh ?
Nahh , sayang sikitt !

Boiii !