Tuesday, 27 September 2011

Perangai mcm CB !





Yaw Assalamualaikum readers ! :)
Rendu Eyna takkk ? Mesty rendu kann ? Angguk cepatt ! Hihi 
Eyna rendu korang jugakkkk !
#sumpahgedik-,-

Dah lame tak update blog , biasa-lah , busy STUDY , watefakk ? Haha . Tak-2 . Busy Onl jeaaa . 
Padahal SPM tinggal 49 hary jea lagy nh . Takpe , ade lagy 19 hary untuk ENJOY .
Nampak tak perangai aku ? Haha 
#mcmCBkann ? 

24&&25 September2011 :

Went to PD for 2days1nightt . Walawehh , speakingg . :D Pegy sane dengan boyfie tersayang wehh ! Malam pertamaaa ! Terbaik doe ! Rase tak-nak lepas jeaaa . Gerammm ! Hihi , kau-orang pon percayaaa ? Choiii ! Tak-lahh , tak nikah lagy . Mane bole kann ? Pegy sebab ade Family Day Tadika KEMAS . Comel kann ? Angguk cepatt ! ;) Pergy dengan kaka ipa , abang , aka ipar punye aka , dengan anak die 3orangg . Faham tak nh ? :D

B O S A N nak maty aku duduk sanee , nyesal tak bawak lappy . Pk en , dok kat hotel tepi pantaii . Bole lah aku lepak kat pantai sampai pagii . Berlari-lari di pantai yang indah sambil menari-narii . HAHA . Rupa-rupanyaa ? Indah khabar dary rupaa . Aku tak sanggop nak cakapp . Sedihhhh ! :D

Satu apartmen 2 bilik , nasib baik air-cond --> tv 14" , ade pon siaran tv1 yg kadang-2 ade kadang-2 takdee  --> pantai takdo --> keliling pokok kelape sawit dah kene tebanggg ! Pudui aku dok sane wehh ! Nasib ade Wi-Fi . Onl pakai fown pinjam nh . -,-

Then balikkk , babaii semuaaa ! :D

26September2011 :

Sekolahhhhhhhhhh ! Fuhh ! Mengantok bosan . -,- 
Beg duit DOMO hilangg , baru perasannn ! SIAL 
Surat cinte aku banyak kod dalam tohh . Hihi
Dahh , toh jea nak cakapp . 

27September2011 :

Kesian kawan aku kene bantai dengan orang yang die sendiri tak kenal ! Sumpah ! Mamat toh dayus ! Kau maty lagy bagos doe . Sial lahaii . Kau da high layan baranggg , lagi nak bantai orangg . Fak fak fakkk ! Middle finger untuk kau doe loser ! GODAI (Y)