Sunday, 4 September 2011

Life Must Go On





Assalamualaikum and hello readers !


Even susah untuk aku lupa-kan dia , Tengku Muhd Zhafrie . Tapi aku tetap kuat-kan semangat untuk hidop tanpa dia . Yeahh ! I'm trying bebehhhh ! :')

Bersama di sisi aku si Izuan Shafiq yang tak pernah tinggal-kan aku . Terima kasih sayang . Kau yang gila , gedik , kempeng && juga keding ! Aku hidup dengan kau mulai 4 September 2011 . Pukol barape ntah . Tak perasan . Tiada kata yang menyatakan kita couple .

Cuma tangan aku yang menggatal buat in relationship dengan kauu . HAHA . Biar-kan . Kau Bf akuu , aku Gf kauu , kdeal ? Hihi .

Kau jangan mengade-2 nak carik perempuan lain . Aku lempang kau naty , HAHA . Lagi-2 ex kau ! Jangan layan lha brado ! Naty jadi macam dulu . Sumpah tak sanggup . Please yeah ? Takde idea lagi dah nak cakap apee . Toh je lha harapan aku dekat kauuu . Okayy ?


Sekian ,
I LOVE YOU   
kboi