Friday, 2 September 2011

Ape Lagi Kau Nak ?


 
Please ! Stay away from me BITCH ! I'm ELLERGIC to youu ! Erghh ! Ape lagy kau nakkk ?

Aku dah tak kacau hidop kauu , da lha shibaiii ! Aku da lepas-kan dia dekat kauuu . Amek lhaa kawan ! Amekk ! Aku malas nak gaduh-2 lagy dah pasal LELAKI . Aku malas nak gado dengan kau pon bukan sebab aku nak baik dengan kauu !

Fuhh ! Tak-kan doe ! Kau dah pon hancur-kan hidop akuu . Ape lagy nak nak aku pon tak tahuu . Aku maki kau dekat wall , tau plak kau angin ? Asal kau delete wall post aku ? Sebab aku maki kau batak dengan BF akuu ? Chop chop ! Sekarang dah pon jady EX BF akuu . 

Cehh ! Kau txt akuu , soh aku amek Kebab balikk , patot terima kasih dekat kau sebab kau dah pujok Kebab ? HAHA , serious ! Lawak ! =='    

Apakahh ? Kau pk Kebab toh apee ? Sejenis makanan ? Senang-2 nak pass sane siniii ? Memang lha name die makanan , tp serious shit ! Die baik ! Aku pon taktau asal die berubah since die rapat dengan kauu . Hargai-lah die doe .

Kau pk aku apee ? HAHA , dah-2 . Stop berdrama lhaa ! DRAMA QUEEN . Aku kenal kau lame dahh . Bawak-2 lha berubah syaitannn ! Setia-lah pada yang satuu ! HAHA . Bodoh lha kau if kau curang dengan die . Serious aku cakap ! BODOH !

Start from now on , tolong yeahh ? Jangan ganggu hidop aku lagii . Okay ? Bende paling senang nak buatt . 

*Eyna Eleora seorang yg PENDENDAM .
kcun ? boii