Saturday, 27 August 2011

PEREMPUAN SUNDAL !




A few days nh , hidop aku agak tunggang-langgang , tunggang-terbalik . tak tentu arahhh . Fuhh ! Semua ada , COMPLETE !
Gara-2 ? Ade 'sahabad baik' nak ambik Kebab .

If korang ade bace post aku yg before nh , GERAM , korang tau lha sapeee , Ex die tohhh . Haaa , kau-orang bole bayang-kan takkk ? Tengah syok lepak-2 , tibe-2 si BESTIE . text aku , die suro aku tanye Kebab#surokebabjujo . Mang tak lha kan ? Aku pakse die bg tauuu .

Then die forward txt Kebab dekat akuu . Fuhh ! Ber-bulu lha sial mate aku bace ! Ye syggg , kau kate kau tak layan kannn ? Yg kau pergy jumpe die tengah-2 mlm toh apehal ? Pegy comment status Kebab , siap Biy-2 lagyyy . Fuh ! Kau tak malu ke bhai ? BF org toh derrr .

Lagy kau kata , kau nak tinggal-kan Kebab , tapy Kebab yang terhegeh-hegeh nak kat kauuu , weh sial . Kalau bijik kau tak same gatal , tak melayan . Bende tak jady lha lakhanat !

Macam mane die pon tak gedik sekaliii , sia-2 selame nh aku anggap kau bestie / sibling aku ! Dary kecik kite kawan , zaman mengaji , zaman sch rendah , sampai lha sekarang nh . Kau bole buat macam tuh dekat akuuu ? Greatttt ! Sweet sangat memory yg kau bg dekat akuuu .

Kau apesal sebenanye ? Tak puas haty dengan aku ? Dary dulu lagyyy , aku perhati-kan . Kau mesty nak amek someone yg aku sayanggg . Harus ke ? =='

Then kau bole txt aku , takde niat nak makan kawan , atototo , COMEL sangat dear ! Aku pon takde niat nak post bende nh dekat blog doee . HAHA .

Dah lha kau , kau nak Kebab ? Meyh sini , jumpeee . Tak payah nak macam sial . Hihi #gurauguraumanje , takpon , langkah mayat aku dulu lhaaa systo ! Bole kann ? Bukan susa ponnn .

Tak ponnn , kau berambos dary hidop aku dengan Kebab secepat yang mungkin ! TOLONG tak payah nak batak sangat dengan BF org . Paling simple , teros tepat kat muka kauuu  ! Nor Sakinah Binti ape ntah kannn , takde belok kiri kanan lagy dahhh .  If kau tak faham jugak , aku tak tau dah nak label kau perempuan apee . Kbai