Sunday, 28 August 2011

Give Up ? Not My Attitude



Tarik nafas dalam-dalam yeah Nur Amalina ?
Akibat krisis yang terjadyyy , Kebab dah pon mintak breakkk .
Aku tak dapat terima doee .

If korang ponnn , break sebab orang ke-3 ? Memang tak bole terima kannnn ? Nak tau takkk ? #ifkorangtanaktaupun,akubgtaujugak .hihi . Hary tuhh aku txt Kyna tuhhh . Aku suro die jangan kacau Kebab lagyyy . Guess what ? Ade ke patot die suro aku undur diriii ?

Walaweyyy lu systo ! Kau da lha amek hak akuu , serious pantang doe ! Then kau bole suro aku plak yg undur diriii ? Besar pangkat kau ? Hihi ! Takpe-2 . Aku bole tengok je lha gelagat kau kawan . Aku watlek jea nh .

Sebab kau kan sangat memBATAKkan diri dengan balak oranggg . Who know's ? Lepas nh kawan kau ade bf baruu . Kau try nak ngorat jugak ke kannnn ? Kau kan sangat tak tahu maluuu ? And HOT STUFF ! Fuhh ! Mengaku diri sendiri HOT ! Apakah ? =='

Aku dengan Kebab now dalam krisis yang sangat besarr ! And aku tau dengan peluang yang ada , kau takan lepas-kan peluang kannn ? Tapi jangan lupa yeah kawan ? Aku takkan sesekali GIVE UP ! Itu memang perangai akuu .

TENGKU MUHD ZHAFRIE

Even ramai yang suro aku txt kau non stop , fuhh . Aku bg kau mase Biy untuk fikirr pasal benda nh . Nak tauuu ? Ramai tak percaya kite coup and aku serious dengan kauuu . Yeahh ! Aku sangat serious dengan kau lha debab ! Nak kahwin ponnn . Hihi #ifadejodohadelha


Aku malas dah nak kacau kau sangat Kebab . If kau still sayang akuu . Kau tau kan mana nak carik akuu ? Aku always ade untuk kau sayangg .

SAYANG AKU DEKAT KAU NON-STOP ! 
Kcunn ? Boii !