Tuesday, 23 August 2011

G E R A M !





Okay fine ! Kau nak tahu takkk ? Aku geram gile babi dekat kau ! Haaa ! Kau lah !
Tengku Muhd Zhafrie !
Sape lagy kannnnnnnnnn ?

Fuhhh ! Kuat-kan lah iman dan tingkat-kan lah kesabaran aku nie Ya Allah . 

First , aku nak jumpa membe aku dekat bazar , okay fine . Kau ikot , sebelom toh . Die kate die membe dengan kauuu , So aku tak kesah lahhhh . Last-2 , bile dah jumpe , die boleh katee , Aku kenal Kebab nie , nak aku cerita zaman kite-orang dulu tak ? Aku da macammm , zaman dulu-2 ? Okay fineee , korang pernah couple . =='

Time jalan-2 , untung lah kannnn ? Aku jalan sorang dekat depannn . Korang borak-2 dekat belakanggg ? Yeahh , dah lame tak jumpaa , rinduu . Puih !

Bile nak pilih bajuuu , kau pergy mane ntahh , tinggal-kan aku dengan dieee . Bile nak suruh pilih , kau pilih ponnnn , ntahhhh ! Heeeee ! Geram akuuu ! Kaka toh bole engat kite membe jea tahuuu ? Sebab kite cakap selambe kau / aku / bongok / bangang / etc

Dah tohhh , membe aku punye membe pon datanggggg , lepas tohhh , bf die pulak . Membe and merangkap ex abang ipar kau pulak kannn ? Dah kau jalan dengan ex abang iparr , membe aku jalan dengan membe diee . Aku ter-kontang-kanting , Okay fine ! FCUK !

SUMPAH ! Aku teros takde mood ! Aku rase nak jea tegor mane-2 manusia yang ade dekat bazar tohh teman aku jalan . Tahuuu ?

Then , kau nak cepat balikkk . Nak pergy Senawang dengan membe-2 ter-sayanggg . Phfttt ! Ape function kelua hari nh ? Sekadar beli baju && sakit-kan haty aku ?

Aku tak cakap dengan kau sepanjang perjalanan balikk . Kau boleh tanye kenape Bab ? Fuhhh ! Soalan yang ter-hebad ! Kau tarik tangan akuuuu , aku tarik balik ! Takde mood nak cakap ! Kau suruh aku pukol kau , aku buat bodoh jea .

Dah balik , barang aku beli tak cukop satuu . Aku call kau cakap nak kelua ambik baranggg . Kau tak bagii , tapy kau ade hal dengan kawan kau ? Macam manaa ? Kesah plak akuu ? Aku kelua jugak , sorang pon tak kesahhh .

Now , dah pukol 12 , kau ntah manee . Aku call , kau kate kau dekat Balai Polis , ade hal sikitt . Okay fine ! Malas nak fikir dah tahuuuuuu ? Heee !

Aku rindu kau lah bongok ! Kau ape tahuuu ?! FULLSTOP , kbai .