Tuesday, 30 August 2011

Am I ?




Hi and Hello readers ! Assalamualaikumm ! :)

Macam mana dengan raya koranggg ? Mesty cool kannn ? Dalam camera mesty penoh dengan pictures korang dengan family . Yang perempuan cun melecun pakai baju kurung / kebaya . Yang lelaki mesty sangat lha tampan pakai baju melayu ! #sukatengoklelakipakaibajumelayu . Awesome !

Raya aku tahun nie , hurmmm . Malas lha nak cerita and engat balikk . Buat sakit hati jeaaa . Fuhh ! Tarik nafas ! Dah-2 ! Malas nak spoil mood malam-2 buta nh . Apesal nak fikir pasal die yang tak pernah fikir-kan aku kannn ? Actually aku tengah dalam keadaan yang sangat lhaa gembira-nyaaa . Hihihii . 

Hurmm , aku baru jumpa some-one untuk di jadi-kan temannn . Hikhik ! Siapaa ? Fuhh ! Rahsia lhaaa . Malas nak bg tahu sekarangg , naty tak surprise dahh . Actually dah kenal this guy lama dahhh . Dulu die satu sch dengan akuu . Then die pindah sch lain sebab peraturan sch yg sangat ketat .

Die bawah aku setahunnn . But , who care ? Aku tak kesa ponn . Bawah aku ke ape kee . Yang penting die lagy tinggi dary akuuu . HAHA . Cehh ! Aku belom jumpe pon die lagyy , tapy pernah selisih dengan diaa . Orang-nya hitam manis . :)

The truth is , die dah lama minat aku . #kembangkejap .

Bukan aku cakap lha ! Dia yg cakap ! Since aku coup dgn penk aku yg dulu-2 tohhh . Then die salu IM akuu , aku pon salu cerita masalah aku dengan si Kebab toh dekat diaa . #currentlyheunderstoodme . Dia salu ada dengan akuuu . Tapi masa aku dengan Kebab , aku tak pernah curang okayyy ! Curang is not my style .

Hmmm , baru-baru nh , lepas aku gaduh besar dgn Kebab . Die minta numb akuu . Aku tak bg . Aku yg ambik numb dieee . Baru semalam aku txt die . Wish SELAMAT HARI RAYA . Since semalam texting dengan dia non-stop . Dia tak pernah tinggal-kan aku kejap ponnn . HAHA . Kfine #over

Dah-2 , aku nak die , die nak akuuu . Tapi serious shit ! Aku takot jady macam duluuu . Fuhh ! =='

Youu , kita kawan dulu yeahhh ? I nak kenal you dulu macam manaa . Okayy ?
Just you capital M.I.S