Thursday, 21 July 2011

T W I N S

Aku nak up-date blog . Tapy tak tahu nak cerita pasal apee . Last-2 ter-pk nak cerita pasal si Dia .

Nur Izzati Binti Zainuddin



She's my bestieee ! My twins ! My everythinggg ! Chehhh ! 

Nak ceritaaa , dulu-2 . Mase sekolah rendahhh . Kami tak suka antara satu dengan lainnn . Ntahh . Aku menyampah dengan dia nihh . Suke sibok-2 lepak dekat-2 ruma akuuu . HAHA . Even kiteorang sch yg samaaa . Tempat mengaji yg samaa . Aku tak pernak tegor diee . So do herr .

Aku tahu die tak suka aku jugak dulu-2 . Biasa-lahhh . Masa kecik-2 perasaan cemburu membara-2 . HAHA . Sengal lahhh . Engat lagyy . Mase kau lepak kt jambatan ruma akuu . Aku kt loaa . Aku teros masok dalam ruma . XD

Mase darjah 6 uwn sameee . Class sebela-2 jea uwnn . Tak pernah tegorr . Siape-lah aku nh nak tegor kauuu . Plus mase tohhh , kau ade bestiee . Aku malas nak kacau daunn . :D

Masok form 1 . Kite satu class . 1 Kenanga tohh . Class first . HAHA . Tapi kite still tak tegorr . Sampai lah satu hary tohh . Aku yg tegor kau duluu . Mase toh nak balik sch tak silap akuu . Kite kawann .

Since that dayyy . Kite rapat kannn ? Pegy && balik sch same-2 . Rehat same-2 . Kelua pegy town uwn same-2 . Form 1 dah pergy townn . Gile kauu ? HAHA :D



Mase tak berape nak maturee tohh . Engat lagyy . Kite ade buat groupp .

GPB ( Gua Perempuan Beb ) / (Gadish Pusher Berhad )

HAHA . Kau orang adeee ? 

Dalam group tohhh , ade kite 2 orang , Nyna , Syaza && Leaa .

Mase form 2 kite makin sengal . Kacau cikgu dalam class . Aku engat lagy Nyna ejek cikgu Rokiah jalannn ! Terkangkang-2 . Bom kertas lagyy . Bile gelak , mesty hentak mejaa & hentak kaki kt lantaiii .
Sakai kannn ? :D

Kite selalu kaler kuku wane hitam time tohh . And pajelon salu attack kita ennn ? :D

Mase nak naik form3 . Die kejamm ! Die pisah-kan kiteee . Zetty & Lea kau orang still kenangaa . Aku , Nyna & Syaza . Tercampak masok kiambangg . :|

Tapi die engat die bole pisah kan kitee . Tapy memang tak lah kannnn . Time rehat still bole sengal same-2 . Wehh , engat takkk ? Satu cawan kongsi 5 , 6 oranggg ? :D

And GPB ade lagy sorang ahliii . Ieraa ! Huahuahuaaaa ! Ini di sebab-kan si Nyna dah belagak dengan kawan baruuu ! Grrr !





Mase nh pergy Melakaa . Rombongan sch . :D


Pool dekat paroi jayaa , baru lepas swimming XD

Bile dah form4 . Masing-2 agak tak rapatt . Rehat tak same dahhh . Lea pergy puterii , Nyna masok ACS Zetty & Syaza masok serojaa . Iera kiambangg . Aku jea ter-campak masok tanjungg . =='

Tapy zetyyyy ! Kite tetap same-2 lahaiii ! Pg jupe , petang / malam jupe lagyy . HAHA . 

Semua benda kongsi kannn ? Aku salu drop kauuu . :D
Kau pulak salu buat aku blurr XD


Mase form3 


Form4
 

Form5 !

Even now , kita da form 5 . Keakraban kita still sama macam duluu . Tak berubahh .
Aku tanak pisah ngn kau lah twinss ! 
Kau sangat-2 lah memahami kawan kau yg sengal nh .
Grr ! Naty masok U same tahuuu ?
Naty kau lupe aku plakkk . 
Err , secare purateee , kita dah kenal hampir 11 tahun kannn ?
Sayang kau doeee ! :D
Muahmuahhh !