Tuesday, 19 July 2011

S I N G L E


Bende yang da lame tak jady dalam hidop aku selame hampir 5 bulan nh . Bukan salah Fie / sape-2 punn . Nh semua aku yg nak . Demi kebaik-kan kau jugak sayanggg .

Aku tanak kau teros hidop dengan perempuan / gf yg tak rety jage hati kau .

Aku bagi alasan dekat kau . Aku nak straight balikk . Yeaa ; itu mungkin betol . Tapi takan secepat ini . Aku sendiri tak sedia lagy nak terima mane-2 lelaki dalam hidop aku . 

Kau bg tahu kawan-2 kau pasal niee . Diorang txt aku . Men-doa-kan supaye aku straight sampai dunie akhirat  . Aku bukan kanak-2 lagyy . Aku tahu , yg toh semua tak ikhlas . If ape yg aku cakap-kan nh salahhh . Aku mintak maaf 

Maybe kau cerita untok luah-kan perasaan kau . Aku tak salah-kan kau untok toh semuaa . Semua orang ade hak masing-2 kann . Cuma aku tak suka bila dorang pk bukan-2 pasal akuu .

Awal-2 coup ; aku dah gado ngn bestie kau . Kau sanggop kehilangan die dary kehilangan aku . Macam-2 kau sanggop buat untok aku kan Fiee ? Aku tahu kau banyak ber-korban untok aku paaa . Aku rasa ; tak perlu-lah aku ulang banyak kali kan ape punce kita buat haluan masing-2 .

Mungkin dengan cara nh ; hidop kau akan lebih bahagia dengan pengganti akuu .




Hari nie ; bermula-lah hidop aku tanpa kauu . Tapi kau ? Setia dengan tugas kau . Kejot aku yg susah bangon pagy nie . Thank You Erfie . Aku hargai sangat-2 .

Aku cuba lupa-kan kauu . Cuba busy-kan diri supaya tak txt dengan kau . Buat-2 tak dengar bile fown aku bunyik-bile kau text aku . Tp toh semua tak mungkin berlakuu . 

Aku tanak kehilangan kau macam toh jeaa . Macam angin yg lalu tohh . Aku tanak . Aku nak kau jadi seseorang dalam hidop aku yang bergelar kawan ! Yes ! Aku cuba menjadi kawan terhebad kau !

 Even ade di antara kawan-2 kau tanak aku kacau hidop kau lagy . Sebab aku dah luka-kan hati kau . Aku admit , memang salah aku . Tapi diorang tak rasa apa yg aku rasa .

Memang kau baik dengan aku . Tak pernah tinggi-kan suara dengan aku . Tapi aku cuma tak boleh go on lagy dengan relationship kita sayanggg .

Aku cuma harap ; kau tak perlu pk banyak-2 pasal aku lagy dahh . 


TEMBUN </3 TEMBAM


Aku janji lagy sekali ; yang aku takan lupe-kan kau ! 
*aku memang tak boleh lupa-kan kau .