Thursday, 14 July 2011

Hantu Bonceng



First of all , macek nak ucapkan a trillion thanks plus xoxo to pacek sebab belanje macek tcket Hantu Bonceng toh ! You're the best lah kawan ! HAHA . Actually aku mintak gurau-2 jeaaa . Tak sangke plak kau beli-kan betol-2 . ^^




Okayyy , cerita-nye bermula bermula beginii . Kt sch kteorg ade buat tayangan amal Hantu Bonceng . Tp harga tcket toh 50RM . Mang tak lah aku nak beli ennnn ? Harga mahal sebab separuh drpd jualan amal toh nak buat bumbung tapak perhimpunan sch . HAHA . Tp tady da start lelong-2 , harga murahhh ! HAHA . Jady 25RM kod ta silappp .

Ape lahhh ? Tp tapeee . Cikgu kate , if nak kawen naty tade tempat  nak bersanding . Call cikgu then ckp saye pernah derma untok tayangan amal , so saye nak pinjam tapak perhimpunan sch nak kawenn . Kfine . Aku da mengaruttt . =='

Ehh , ramai engat En. Ahmad Bukhairi Bin Abu Zarin belikan untuk akuuu . Err ==' Kontroversi ! Die belikan untuk kawan die lagy sorang lahhhh ! Bukan akuuu . Dah , jangan tanye lagyyy . Pembeli tcket aku akan di rahsia-kan . HAHA .

Movie toh kelua kt cinema pash raya kod ta silap akuu . So , sch kteorg agak bertuah lah jugakkk ! Aku eksaited gler babi nak pegy nh ! Sebab dengar citer BF aku nak dtg . Hee ! Mail Lambung / Abang Long Dil toh derr . Aku ta dapt tengok die live tapeee . Dapat tengok hidung die dary tepi ckop lahhh ! HAHA . Fine , tak tydo malam menantikan hari sabtuu .

Cik Zetty Zara , kau mesty pegyyy . Aku tade kawan natyyyy ! Pasal yg laenn , kau chillex jea lahhh . Kite mempunyai nasib yg sameee . Tape-2 , kita tumpang gembira tengok dorang naty kannnn ? :')



*Maaf , aku memang ter-OVER eksaited macam nh . Gayat kod . HAHA . :DD