Saturday, 30 July 2011

Hancur Hati Den

Walaweyhhh , hary nh hujan jea manjanggg . Kalau tydo memang sedap lah kannn ? Tp aku takleh tydo . Shit ouhhh . ==' Taktahu nak buat apee . Si Bab toh tydo jeaaaa ! Aku call die banyak kalii . Kacau die tydo . Padan mukaaa . HAHA . Die bukan kesa punnn . die angkat call aku . Cakap kejap then die letak then die tydo balikkk . HAHA . Bab ngekk !

Bohsan bohsannn , kemas rumahhh , tgk tb . Cerita Flat 3A . Tp macam ape ntahhh . Cm tak tumpu-kan perhatian sgttt . Sakit perot daripade semalam . *Bukan dtg bulan okayyy ?
Lepas toh onl , tgk-2 si Bab toh onl jugakkk . HAHA . Tp kejap jeaaa , sebab adyk ipar saye nak onl jugakk 

Lepas dengar lagu dekat belog Kyra , Pelengkap Hidopkuu . Rase lagu toh macam sgt lah sweet kann ? Actually dah tahu lagu toh lame dahh . Tp malas nak search jeaaa . Then bg lagu toh dekat Bab . 

Then die balas balikk . Tp ade ke patot , die bg aku lagu Cineee ? Aiyakk ! Ape ntahh . Aku dengan semangat nye pegy bukak lagu toh dekat Youtube siap dengan English subtitle lagyy . Heheheee .



Bu De Bu Ai

Tersengih aku bile dah paham lirik lagu tohhh . ThankYou mokk !

Then txt , bole aku tetydo pulak kann ? Sengal ! Maaf , mengantokkk . HAHA .

Baru bgn nh haaa . Mandy jp , onl . Then Bab katee , 
Bby , i got bad news for youu .
Aku dah macamm =='
Die kate die kene balik kampung besokkk !
Aiyaaa ! Aku baru engat nak dating dengan kau besokkk !
Tahu tak Kebab wehh ?!
Ape katee , jpg kau lary rumaa , then tydo ruma akuu ?
HAHA . Macam boleh pulak kannn ?

Bile onl , tgk kau post dekat wall aku lagu Cine lagyy . Bab nh . 
Tp kann , bile dengar meaning diee . Sumpah bestt ! 
Thanks again Bab !




Bu Ke Si Yi

Kebab , aku sayang kau !

Dah-2 , nak cerita toh jeaaa . HAHA . Kbai :)